De feestelijke lancering van de twee boeken.
De feestelijke lancering van de twee boeken.

Twee nieuwe boeken verschenen over zichtbaarheid op de werkvloer

NAARDEN - Een dubbele boeklancering vorige week in podium deMess. Twee boeken die elkaar aanvullen als het gaat over zichtbaarheid op de werkvloer. Het gaat om de boeken Profileren zonder Opscheppen van Mirjam Hubregtse (uit Naarden) en Verpak je Succes! van Sascha Bertus.

De gasten werden getrakteerd op een feestelijke opening met cabaret en een ontbijtbuffet. Daarna werden de boeken aan een select gezelschap overhandigd, waaronder Bianca van der Lee, de Bussumse winnaar van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

Zichtbaarheid op de werkvloer
"De boeken gaan over zichtbaarheid op de werkvloer. Veel mensen zijn het liefst bezig met hun vak en houden er meestal niet van om zelf in de spotlights te staan, ook niet in het Gooi. Ze vinden het lastig om zich als expert te profileren. Deze boeken helpen daarbij. Het ene boek is gericht op uiterlijke presentatie en het andere op gedrag; de boeken vullen elkaar aan en zijn ook los van elkaar te lezen. Zichtbaarheid kan ook zonder knalrode outfit, zonder de hele dag hard te roepen hoe geweldig je bent en zonder op de tafel te dansen bij elk klein succesje. Graag zelfs – is de boodschap in beide boeken."

Medewerking 50 experts
Meer dan 50 experts uit de media, mode, politiek, sport, wetenschap, zorg en het bedrijfsleven hebben meegewerkt aan deze boeken, die onder andere te koop zijn bij Bruna, Boekhandel Los, Ruijsdael op 't Hoekje en Bol.com.

Meer berichten