Het gezellige terras in de winkelstraat.
Het gezellige terras in de winkelstraat. Foto: Esmee Gieskes

Hotspot van de week

De gemeente Gooise Meren zit vol met leuke winkels, bezienswaardigheden en natuurschoon. Iedere week pikt de redactie een speciaal plekje uit een van de gemeenten om zeker niet te missen. Vandaag: Brasserie 'Njoyz aan de Veerstraat in Bussum.

Brasserie 'Njoyz bestaat precies tien jaar en dat werd afgelopen zondag gevierd, onder andere met een zanger op het terras. De zaak is eigendom van Tom en Manon Geniets. Ze waren erg te spreken over de viering van het jubileum met zo veel klanten en vrienden. "Het voelde als een warm bad, we voelden ons gewaardeerd en zelfs op zijn tijd emotioneel." Geniets vertelt dat hij meer dan tweehonderd bezoekers had en dat deed hen goed. "Op naar de 20 jaar 'Njoyz", roept hij uit.

De brasserie van Tom en Manon ligt midden in winkelstraat de Veerstraat en is daarom een heerlijk plekje om te zitten en mensen te kijken. Veel bekenden komen elkaar hier ook tegen en zouden zich Bussum zonder 'Njoyz niet kunnen voorstellen. Behalve dat het terras op een mooie plek is gevestigd, zijn de klanten ook zeer te spreken over de keuken en de gastvrije ontvangst. Tom zet zich als straatmanager en ondernemer ook in voor meer gezelligheid in het centrum van Bussum.

Tom en Manon Geniets.