Mooie optocht door de Vesting.
Mooie optocht door de Vesting. Foto: Bob Awick

Genieten van de kerstmarkt

NAARDEN "Het was zaterdag weer een gezellige en drukke dag tijdens de kerstmarkt in Naarden", vertelt Stefanie Korlaar, coördinator van de markt. "Er stonden 36 kraampjes en we hadden een horecapleintje gemaakt. Daar stonden kramen met onder andere glühwein, warme chocolademelk met slagroom, poffertje en hotdogs, biertafels en bankjes om gezellig op te zitten. Ook was er natuurlijk de arreslee en de kerstman die mandarijnen uitdeelde. Eind van de middag liepen kinderen met lichtjes en samen met ezels een rondje langs de Grote Kerk om te eindigen op de kerstmarkt. Op de markt zong Nardic

Nieuw dit jaar was de steltloper die gezellig rondliep. met kraampjes met

NAARDEN - Met een goed gevulde kerstmarkt, een mooie opvoering van het kerstverhaal met levende have en een sing-in van muziekvendel Nardinc was het zaterdag een uitstekende dag voor een bezoek aan de Vesting.

Een kameel, Maria, Jozef, een workshop kerstkransen maken, kerstmuziek, kraampjes met cadeautjes: werkelijk alle ingrediënten voor een kerstmarkt waren in de Vesting aanwezig. Het publiek kwam dan ook graag kijken. De echte kerststal stond opgesteld voor de Grote Kerk. Daar vond ook de sing-in plaats die werd verzorgd door muziekvendel Nardinc.

De opvoering van het kerstverhaal was wederom een mooi hoogtepunt. De uitvoering was in handen van Toneelvereniging Tovenaar die een hele route afgelegde, met onder andere een kameel.

Extra gezellig als de avond valt.
Braderie met kerstkraampjes.
Levende kerststal.