Sterke counter nekt voetballers NVC

NAARDEN - Vooral doordat de tegenstander erg goed counterde hebben de voetballers van NVC afgelopen weekend een nederlaag geleden tegen Kampong. De Naarders hadden kansen, maar verloren geflatteerd met 0-3.

NVC had het hele duel goede kansen tegen de geslepen Utrechters. De Naarders maakten steeds het spel en waren het meest aan de bal. Er kwamen ook kansen, maar het ontbrak de ploeg aan scherpte met afronden. Kampong loerde steeds op de counter en kon met deze tegenstoten voor veel gevaar zorgen. Voor rust leverde dat al twee doelpunten op. Na rust maakte Kampong ook een derde goal. NVC probeerde wel wat terug te doen, maar vergat te scoren.

NVC staat na afgelopen weekend op plaats 10 van het klassement.

Zaterdag geen koploper meer
De zaterdag van NVC heeft afgelopen weekend de eerste plaats af moeten staan aan OSM'75. De Naarders verloren met 2-1 van de concurrent aan kop. NVC zakte af naar de derde plaats.

NVC speelde sterk en leek op de meeste momenten heer en meester. De tegenstander had aan twee kansjes genoeg om te scoren en de zege te pakken. NVC kreeg ook wel kansen, maar had pech: veel ballen belandden op de paal, de lat of tegen de doelman.