Forse klap voor voetballers NVC

NAARDEN - Een forse nederlaag afgelopen weekend voor de voetballers van NVC. De Naarders konden tegen het eveneens slecht presterende Houten geen potten breken en verloren met 4-0.

NVC startte nog goed en leek zelfs op voorsprong te komen. De goal van de Naarders werd echter afgekeurd. Na de tegenslag bleef NVC goed doorvoetballen, maar zorgde Houten met een goede counter voor veel gevaar. Counters leverden twee doelpunten op voor de tegenstander van de Naarders.

Na de rust probeerde NVC de schade te herstellen, maar Houten kon wederom met counters doelpunten maken. Het was goed te merken dat NVC met te veel gemak kansen en doelpunten weggaf.

De afgelopen zomer gedegradeerde Naarders staan na afgelopen weekend op een teleurstellende elfde plaats.
Zaterdagelftal deelt punten
Het zaterdagelftal van NVC heeft afgelopen weekend een punt overgehouden aan de topper tegen Eemnes: 1-1.

NVC startte goed en opende al snel de score. Eemnes kon nog voor rust terugkomen. Het duel bleef daarmee lang spannend. Eemnes kreeg vlak voor het slot van het duel nog enkele kansen, maar NVC kon goed standhouden en een punt pakken.