Afbeelding
Foto:

Mattie van Steensel

Student communicatiewetenschap
Midmid Dames 1 HC Naarden
Naardense sinds 1998

Communicatiewetenschap?
"Ik doe sinds september de masterrichting Media Psychologie aan de VU in Amsterdam, wat mij tot nu toe erg bevalt. Naast mijn studie geniet ik erg van het leven in Amsterdam. Ondanks dat ik in Amsterdam woon ben ik blijven hockeyen op HC Naarden. Vanaf de benjamins speel ik al bij HC Naarden, dat blijft zo lekker vertrouwd."

Waar eindigt Dames 1 dit seizoen?
"We gaan voor promotie, dus knokken voor de eerste of tweede plek. Het leukste zou zijn om dan ook echt kampioen te worden, want dat geeft zo'n mooi feest."

Welk nieuws uit Naarden volg je?
"Het sportnieuws. Ik vind het interessant om te weten wat verschillende sporten, zoals voetbal, hockey en rugby, hebben gedaan in het weekend."

Wat vind je van de naam Gooise Meren?
"De beste uit de te kiezen mogelijkheden. Het klinkt prima, alhoewel ik het persoonlijk niet heel fijn vind om zo duidelijk geassocieerd te worden met Goois. Er zijn namelijk vaak vooroordelen over het Gooi."

Wat zou je doen als je één dag burgemeester van Naarden zou zijn?
"Een groot feest organiseren voor de hele buurt om zo onder het genot van een hapje, drankje en dansje de mensen in de buurt beter te leren kennen."

Wat weten mensen niet van je?
"Dat ik op zondag voor de hockey het ritueel heb om vroeg de wekker te zetten, uitgebreid te ontbijten en dan tijdens de voorbespreking altijd een banaan te eten."

Waar kunnen we jou 's nachts voor wakker maken?
"Pizza met parmaham, rucola en Parmezaanse kaas. Maar ook voor een potje Kolonisten."

Welk poster hing er boven je bed?
"De Spice Girls en Orlando Bloom."

Waar zullen we eens op proosten?
"Ik heb afgelopen zomer mijn bachelor afgerond aan de UvA. Dat lijkt mij wel een borreltje waard."