NVC geeft voorsprong weg

NAARDEN - Even leken de voetballers van NVC hele goede zaken te doen, maar de Naarder tweedeklasser heeft afgelopen zondag toch punten verspeeld. Na een voorsprong werd het tegen FC Abcoude 2-2.

Voor rust was gebeurde er amper wat. Voetballend was het allesbehalve hoogstaand van zowel NVC als FC Abcoude. Grote kansen bleven achterwege. Na de rust sloeg NVC wel meteen toe, maar ook daarna zakte de ploeg ver terug. De Naarders maakten veel fouten. Na anderhalf uur voetballen volgden nog elf lange minuten blessuretijd. Dat kostte NVC de kop. FC Abcoude kon terugkomen en pakte alsnog een punt.

Zaterdag dendert door
De zaterdag van NVC heeft afgelopen weekend wederom een afgetekende zege geboekt. De Naarders waren met 5-0 te sterk voor het zwakke OSO.
Het duurde even voordat NVC op gang kwam. De eerste fase werden er nog wat foutjes gemaakt. Toch stond er voor rust al een geruststellende voorsprong op het scorebord en stond NVC op 3-0.

Na de rust konden de Naarders het zonder problemen afmaken en werd er nog twee keer gescoord.

Door de zege doet NVC nog steeds goed mee aan kop van het klassement.