Ook deze Civic Tourer raakte beschadigd, maar schittert nu weer.
Ook deze Civic Tourer raakte beschadigd, maar schittert nu weer.

Hagelstorm zorgt voor korting

Het voorraadterrein van Honda Benelux is in juni getroffen door een flinke hagelstorm. Enkele duizenden nieuwe Honda-modellen zijn hierbij beschadigd geraakt. Slecht nieuws voor de importeur, maar goed nieuws voor de potentiële Honda-klant. De Honda-modellen zijn inmiddels hersteld en worden nu met duizenden euro's korting aangeboden.

Honda-dealer Van Nieuwkerk heeft ruim 50 nieuwe voorraadmodellen ingekocht en biedt deze nu met groot voordeel aan zijn klanten aan. De 'hagelnieuwe' modellen zijn uitvoeringen van o.a. de Honda CR-V, Civic, Jazz en de nieuwe Honda Civic Tourer. Kortingen lopen op tot ruim € 5000,- op de Honda CR-V, maar ook de goedkopere modellen profiteren van duizenden euro's voordeel. De Honda Jazz bijvoorbeeld is hierdoor nu al leverbaar vanaf € 13.900,-.

Alle modellen zijn volledig gecontroleerd en hersteld volgens de Honda-normen en vallen onder de volledige fabrieksgarantie. Honda-dealer Van Nieuwkerk heeft een aparte actiepagina op zijn website gezet waar alle voorraadauto's worden aangeboden. Kortingen staan direct achter het model vermeld en met één druk op de knop kan een vrijblijvende offerte worden aangevraagd. De eerste auto's 'met stormachtig voordeel' zijn inmiddels al overgegaan op een nieuwe eigenaar. Volgens Van Nieuwkerk zal het dan ook niet lang duren voordat alle 'hagelnieuwe auto's' er vandoor zijn gevlogen.