De zaak opende afgelopen weekend de deuren.
De zaak opende afgelopen weekend de deuren.

Van Beek Art Supplies groter

BUSSUM - Kunstenaars in deze streek hebben nu een nog beter adres voor al hun spullen. Van Beek Art Supplies, de bekende kunstenaarszaak, heeft een grotere zaak geopend aan de Kapelstraat. "Daardoor wordt ons aanbod nog groter", zegt ondernemer Eric Nip.

Afgelopen weekend werd de zaak voor het eerst geopend. "Met in totaal zo'n 220 m2 hebben we nu veel meer plek om onze spullen te verkopen. Dat betekent ook dat we nu ons hele aanbod aan producten kunnen verkopen en geen klanten teleur hoeven te stellen. We kunnen veel meer aan de vraag voldoen. Bussum heeft nu een échte Van Beek-zaak gekregen waar je terecht kunt voor alles wat je moet hebben op het gebied van kunstenaarsproducten."

Nu de zaak meer plek heeft, kan er ook veel meer gedaan worden dan het verkopen van spullen alleen. "We gaan straks ook workshops geven over bepaalde kunsten en producten."

Van Beek Art Supplies heeft naast de zaak aan de Kapelstraat ook nog andere zaken door heel Nederland. "We proberen ons te onderscheiden door goede spullen te verkopen voor groothandelsprijzen. Daarnaast hebben we zeer deskundig personeel dat klaarstaat om advies te geven."