DIMP.
DIMP.

Zaterdag finaleshow van NMB On Stage in Spant!

BUSSUM - De finaleshow van Naarden-Bussum-Muiden On Stage vindt plaats op zaterdag 7 juni om 19.30 uur in Spant! te Bussum. De 8 beste acts en de publiekswinnaar treden op in deze wervelende show. Zij treden op naast de NBM On Stage Band en de landelijk bekende theatergroep Jeans, die in verschillende showblokken schittert met een steengoede liveband. De presentatie ligt in handen van jurylid Peter Lusse en organisator Kevin van den Berg.

De finaleshow wordt geopend en afgesloten door een band die speciaal voor Naarden-Bussum-Muiden On Stage is samengesteld uit professionele artiesten: de NBM On Stage Band. De Gooische Muziekschool speelde een belangrijke rol bij deze gelegenheidsband van lokale beroepsmuzikanten: de muziekschool heeft de arrangementen verzorgd en Nico en Coen Schimmel boden hulp voor een repetitie van de finaleshow. In de band spelen Alex Buiting (gitaar), Cees Cools (piano), François van Bemmel (bas), Jai Jai Vos (drums) en Judith Kamerman (zang).

Finalisten
Tijdens de finaleshow betreden de finalisten van Naarden-Bussum-Muiden On Stage het grote podium. Acht finalisten zijn geselecteerd door een vakjury nadat 80 talenten auditie deden op 24 mei. De negende finalist is bepaald door het publiek via een populaire stemronde op de website.Verschillende lokale professionals en coaches hebben de finalisten vrijblijvend passende ondersteuning aangeboden.

Een talentenjacht is niet compleet zonder een winnaar. Naarden-Bussum-Muiden On Stage kent maar liefst 9 winnaars, die zaterdag allemaal op het podium staan. Eén van hen gaat naar huis met de Aanmoedigingsprijs. De vakjury, die wordt vertegenwoordigd door Peter Lusse en Fred Butter, bepaalt 7 juni welke act de gelukkige is. Deze Aanmoedigingsprijs bestaat uit een bedrag van € 250,-, te besteden aan coaching en een betaald optreden op Bussum Cultureel in september 2014. De cheque wordt overhandigd door de burgemeesters Henk Heijman (Bussum) en Marleen de Pater-van der Meer (Muiden) en de locoburgemeester van Naarden.

Ook tijdens de finaleshow speelt het publiek een belangrijke rol. De NBM On Stage Prijs is een prijs die wordt bepaald door het aanwezige publiek. Aan het einde van de avond kan iedereen in de zaal stemmen door te sms'en. De act die de meeste stemmen krijgt, gaat naar huis met een cheque van € 100,-, te besteden aan lessen of een workshop. Tijdens de show wordt verder uitgelegd hoe de stemronde in zijn werk gaat.

Kaarten
Kaarten voor de finaleshow op zaterdag 7 juni kosten € 12,50 en kunnen worden besteld via Spant! Kijk op www.spant.org of bel met de theaterkassa: (035) 6913949, geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De show begint om 19.30 uur en zal (exclusief pauze) zo'n twee uur duren om alle acts, Jeans en de NBM On Stage Band een podium te bieden.

Een talentenjacht is niet compleet zonder een winnaar
4Sisters.
Streethearts.
Menno Jerry.
Matthijs Teunisse.
Combo Hanneke Jansen.
Carmen Mercedes.
Faye Nijhof.
Sara Last.