Forse nederlaag slecht SDO

BUSSUM - Het slechtste duel van het jaar werd het zondag meteen al genoemd: SDO heeft afgelopen weekend een forse nederlaag geleden tegen De Kennemers: 6-1.

Het ontbrak de Bussumers zondag vooral aan vechtlust. Vanaf de aftrap speelde SDO ondermaats. Eerst kregen de Bussumers nog wel wat kansjes, maar daarna was het snel gedaan met de hoop op een goed resultaat. De Kennemers zette fel aan en creëerde met een reeks lange ballen gevaar. De eerste goal kwam al snel. Toen de eerste goal was gevallen, was het duel ook meteen gespeeld. De Kennemers bleef aanzetten en kon met veel gemak al voor rust de zege zeker stellen. Na de eerste helft stond er al een 3-0 voorsprong voor De Kennemers op het scorebord. SDO probeerde na de eerste helft wat te forceren door twee reservespelers het veld op te sturen, maar ook dat had geen resultaat. De Kennemers konden nog 3 keer scoren. SDO kon met één doelpunt de eer redden.