Afbeelding
Foto:

Wachter Muller

Initiatiefnemer Vestinghotel

Naarder sinds 2002

Vestinghotel?
"Het oude stadsarchief en politiebureau naast het stadhuis komt vrij. Er zijn weinig panden zo geschikt voor een hotel. En dan bedoel ik niet een gewoon hotel, maar meer een herberg: een hotel met een publieke functie. Denk aan een bibliotheek, een punt waar je je internetbestellingen na je werk kunt ophalen, of je kinderen even veilig kunt onderbrengen. Een ouderwetse herberg, met een huiskamer waar je altijd terecht kunt."

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ben freelance marketeer. Hiervoor was ik marketingdirecteur bij onder meer Golden Tulip Hotels."

Welk Naarder nieuws volg je?
"Nieuws over het beheer van de vestingwerken. En berichten over de evenementen, het toerisme en de ondernemers in de Vesting."

Welke poster hing er vroeger boven je bed?
"Eentje met de uitspraak: niets is onmogelijk."

Wat zou je doen als je één dag burgemeester was van Naarden?
"Ik zou een nieuw, fantastisch, gezond eetfestijn in de Vesting beginnen. Ik krijg dan een visioen van de Marktstraat, helemaal vol met lange, gedekte tafels. Waar niet alleen vestingbewoners, maar ook buitenstaanders kunnen aanschuiven."

Wat is je beste eigenschap?
"Optimisme."

En je slechtste?
"Optimisme. Ik zie altijd overal gouden mogelijkheden, maar verlies daarbij de realiteit nog wel eens uit het oog."

Wat is je favoriete plek in Naarden?
"Behalve mijn huis, de zaterdagmarkt in de Vesting. Ik loop er met mijn kinderen rond. Het is gezellig, iedereen komt er."

Op wie ga je stemmen 19 maart?
"Ik zweef nog een beetje. Ik heb me zaterdag op de markt laten bijpraten door verschillende partijen maar ik heb nog geen keuze gemaakt."