Pauline Wijngaard (50) staat al jaren op de weekmarkt van Bussum.
Pauline Wijngaard (50) staat al jaren op de weekmarkt van Bussum. Foto: Bob Awick

'Een echt marktmens geworden'

BUSSUM - Ze staat al jaren elke week op de weekmarkt van Bussum en mag daarmee wel hét marktadres genoemd worden voor alle soorten beenmode: Pauline Wijngaard (50) van Pauline's Beenmode.

De jaren hebben haar een grote schare vaste klanten opgeleverd. Veel mensen komen vaak terug voor de laatste trends op het vlak van beenmode. "Je kunt langskomen voor beenmode van alle soorten en maten. Van sokjes van baby's tot kousen voor opa's en oma's en voor elke portemonnee. En als je eens wat aparts zoekt, helpen we je graag. Alles kan geregeld worden", vertelt Pauline. Het leveren van de beste producten en het helpen van klanten doet Pauline met heel haar hart. "Je merkt gewoon dat dat gewaardeerd wordt. Mensen komen er voor terug. Vaak om weer wat anders te kopen, maar soms ook gewoon om even lekker een praatje te maken. Dat maakt het op de markt ook zo leuk. We hopen nog jaren op de markt te staan."

Pauline's Beenmode staat elke donderdag op de weekmarkt van Bussum, maar komt ook langs andere plaaten. "De laatste jaren werden dat steeds meer markten. Maar de markt van Bussum trekt me toch het meest. Vanwege de leuke mensen en de andere marktverkopers."