BHC/SDS'99 speelde goed, maar moest toch genoegen nemen met een nederlaag.
BHC/SDS'99 speelde goed, maar moest toch genoegen nemen met een nederlaag. Foto: Bob Awick

BHC/SDS'99 komt tekort tegen Zaanstreek

Een spannend duel, maar toch net geen goede afloop voor de handballers van BHC/SDS'99 afgelopen weekend. De Bussumse handballers speelden sterk tegen Zaanstreek, maar kwamen met 27-31 toch net tekort tegen de concurrent.

Vooral de eerste helft van het duel waren de twee ploegen erg aan elkaar gewaagd. BHC/SDS'99 speelde goed en had een sterk Zaanstreek als geduchte tegenstander. De twee ploegen scoorden allebei en konden geen moment van elkaar weglopen. Na rust was dat wel anders. BHC/SDS'99 kreeg voldoende kansen, maar vergat ze te benutten. Zaanstreek deed dat wel en kon daardoor een gaatje slaan. Wat de Bussumers ook probeerden, dat gaatje bleef staan. BHC/SDS'99 kon nog heel even op twee punten afstand komen, maar dat was onvoldoende. BHC/SDS'99 zakt door de nederlaag af naar de negende plaats, maar heeft desondanks nog alle kans op klassebehoud. Het gat met de top 3 bedraagt slechts 4 punten.