Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- In Naarderheem wordt elke woensdag een klassiekemuziekmiddag georganiseerd. Tijdens deze activiteit komen cliƫnten/bewoners samen om naar klassieke muziek te luisteren. Wie wil gastvrouw/heer zijn?

- King Arthur Ravelijn in Naarden zoekt een vrijwilliger voor de dinsdag of vrijdag om samen met een andere vrijwilliger gezellige activiteiten te ondernemen met onze bezoekers, zoals lunch klaarmaken, spelletjes doen of creatief bezig zijn. 

- GRRU Groene Ruijter in Bussum zoekt een enthousiaste vrijwilliger. Jij zorgt dat alles op orde is, de voorraden aangevuld zijn en dat de gasten goed ontvangen worden. Werkzaamheden zijn meestal op dinsdag en donderdag.

- Hulpgoederenorganisatie Kinderen in Nood in Bussum zoekt voor de woensdagmiddag (2,5 uur) handige heren die goederen in ontvangst kunnen nemen of fietsen/rollators kunnen repareren.

Info: www.vcgooisemeren.nl/06-15875692 of kom langs op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur op de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan).