Afbeelding
Foto: Versa Welzijn

Gooise Meren doet mee met NLdoet. Jij ook?

Mensen

GOOISE MEREN - Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart voor de 19de keer NLdoet! Ook organisaties in Gooise Meren doen mee. Zij maken de moestuin op orde of bezorgen mensen een onvergetelijke feestmiddag. En het leuke? Ze zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen!

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden én om bergen werk te verzetten. Bovendien leer je zo allerlei leuke nieuwe mensen kennen; iedereen is welkom. Samen een dag(deel) het verschil maken voor een organisatie in jouw buurt is ontzettend waardevol om te doen”, aldus Pietje Vlot van de Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

Ertoe doen

Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. En of je nu structureel tijd beschikbaar hebt of eenmalig kan helpen; alle hulp is welkom! Wist je dat het doen van vrijwilligerswerk helpt stress te verminderen, jouw netwerk te vergroten en gelukkig maakt? Want je doet het niet alleen voor een ander, maar ook voor jezelf. Er is altijd een vacature die bij jouw wensen en talenten past. 

Wil jij in actie komen voor NLdoet? Kijk dan welke leuke klussen er in Gooise Meren zijn via www.NLdoet.nl of neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren via info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Kijk voor een actueel overzicht van alle vacatures op www.vcgooisemeren.nl.