Afbeelding
Foto: Pixabay

Reünie van 35-jarige volleybalvereniging Trivolley in De Lunet

Sport

NAARDEN - Volleybalvereniging Trivolley is 35 jaar geleden ontstaan uit V&S, Olly B en Servio. Later is Keizer Otto daar ook bijgekomen. De club wil dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert daarom onder meer een reünie. Meld je aan!

“We gaan dit vieren met een aantal feestelijkheden op zaterdag 13 mei in De Lunet in Naarden. Zet deze datum alvast in jouw agenda, want als oud-lid van een van deze verenigingen wil je dit natuurlijk niet missen”, meldt Ineke Alings namens de feestcommissie.

“We beginnen die dag om 15.00 uur met een reünie voor onze (oud)leden. Tijdens deze reünie verzorgt de band Tuesday Afternoon, die bestaat uit een aantal oud-leden, een optreden. Er is ruimschoots de tijd om bij te kletsen en herinneringen op te halen.” Aansluitend is er een buffet en voor wie wil nog een feestavond met dj. “Voor alle onderdelen vragen we een eigen bijdrage.”

Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar KOTrivolleyReunie@gmail.com en/of word lid van de besloten Facebookgroep KO-Trivolley Reünie. Hier staat een aantal leuke herinneringen en oude foto’s.