Afbeelding
Foto: Pixabay

Spelers van NVC 2 moeten zich melden bij bestuur na vechtpartij; ploeg ging al eerder over de schreef

Sport

De vechtpartij tussen de spelers van NVC 2 uit Naarden en BVV’31 3 uit Blaricum maakt veel los bij beide verenigingen. Met name binnen NVC is men not amused over het gedrag van de eigen spelers. Het was bovendien niet de eerste keer dit seizoen dat spelers uit dit team over de schreef gingen. 

Alle spelers en andere betrokkenen van het tweede elftal zijn daarom opgeroepen om maandagavond bij het bestuur te verschijnen. De politie laat ondertussen weten dat de 29-jarige Hilversummer die na de ‘geweldsexplosie’, zoals de politie het zaterdag omschreef, werd opgepakt, dinsdag weer naar huis mag. Hij is nog wel verdachte in de zaak. De oproep van de politie om camerabeelden van de vechtpartij te delen, heeft nog niks opgeleverd. 

Het ging zaterdagmiddag helemaal mis na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd die titelkandidaat NVC met 3-2 won. Een 26-jarige speler van het bezoekende elftal zou in de dug-out door circa zes of zeven personen zijn belaagd en mishandeld. Een van die betrokkenen trapte hem vol in de borst. Het slachto..