Mede-oprichtster Janneke Kransberg-Rootinck en voorzitter Frits Schmidt.
Mede-oprichtster Janneke Kransberg-Rootinck en voorzitter Frits Schmidt. Foto: JR Fotografie

Vier decennia Goois Vocaal Ensemble; ‘Het is voorbij gevlogen’

Cultureel

Het Goois Vocaal Ensemble uit Naarden staat op het punt om haar robijnen jubileum te vieren. Met veertig jaar ervaring heeft het koor een geweldige reputatie opgebouwd. De koorleden zingen prachtig repertoire. De onderlinge sfeer is gebaseerd op vriendschap en respect. Op een gezonde manier kijkt men naar elkaar om.

Om hun prestatie te vieren, geven ze op 11 maart een speciaal concert in de Bussumse Wilhelminakerk. En voor als dat nog niet genoeg is, worden ze bijgestaan door niemand minder dan componist, pianist en orkestleider Ruud Bos en musicalster Maaike van Widdershoven. Het concert ‘We’ll Meet Again’ is uitverkocht! Wie wil, kan wel op een wachtlijst worden gezet.

(Tekst loopt verder onder de foto)

Foto: Marianne Rijnders

Het koor verwelkomt graag nieuwe leden, ongeacht hun muzikale achtergrond. Dus als je op zoek bent naar een gezellige club om mee te zingen, dan is dit jouw kans! Het repertoire? Lichte muziek, licht klassiek en American Songbook. De repetities van dit (meestal) vierstemmige koor vinden wekelijks op dinsdag plaats in Beukenrode..