Afbeelding
Foto:

Meedoen aan WK-poule kan nog!

NAARDEN Nederland heeft maandagavond de eerste poulewedstrijd tegen Senegal gewonnen. Wel op het nippertje, want pas ruim in de tweede helft viel het eerste doelpunt in deze wedstrijd. Uiteindelijk was de einduitslag 0-2. Ook jij kan nog steeds scoren en winnen, want meedoen aan de NaarderNieuws WK-poule is nog altijd mogelijk.

Zat jij maandagavond net als vele Naarders voor de buis - of in de kroeg - tijdens de WK-wedstrijd tussen Senegal en Nederland? Dan heb je met eigen ogen kunnen zien hoe Gakpo op aangeven van De Jong de bal in de 84ste minuut in het doel kopte.

Dankzij Davy Klaassen werd het in blessuretijd nog 0-2 en zo kwam het dat het Nederlands elftal maandag met een overwinning is begonnen aan het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Kom jij net als Oranje laat op gang?

Cruijff zei het al eerder: 'Je moet schieten anders kun je niet scoren.' En natuurlijk: 'Als je niet ken winnen dan moet je zorgen dat je niet verliest.' Dat geldt voor het Nederlands elftal, maar het geldt ook voor jou!

Want wist je dat jij ook geweldige prijzen kunt scoren? Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de NaarderNieuws WK-poule en je voorspellingen van de WK-wedstrijden invullen. Meedoen kan nog steeds, ook al is het WK al begonnen.

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK in Qatar mag iedereen die in de regio Naarden woont gratis deelnemen aan de NaarderNieuws WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de voetbalwedstrijden tijdens het WK in Qatar. Wie dit het beste doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

• De eerste prijs: vijf personal trainingen van Fitness Industry Bussum ter waarde van 300 euro.
• De tweede prijs is een vuurwerkpakket Extreme Starburst 288 shots van Vuurwerk Daatzelaar ter waarde van 299 euro.
• De derde prijs is een kapok hoofdkussen van Slaapwereld Bussum ter waarde van 29 euro.

Hattrick

Als je meedoet aan deze WK-poule maak je niet alleen kans op deze fijne prijzen, je krijgt nog een Extra cadeautje. Je mag namelijk, zolang als het WK voetbal in Qatar duurt, gratis NaarderNieuws Extra-artikelen lezen. Handig, want dan ben je volledig op de hoogte van al het (Oranje)nieuws uit Naarden. 

Dus gratis meedoen aan de WK-poule, mooie prijzen winnen en NaarderNieuws Extra lezen… Hattrick!

Strijd begonnen

Elke week delen we de top 25 van het tussentijdse klassement van de Naarder-poule in het NaarderNieuws. Ook online op de website van NaarderNieuws kun je de ranglijst vinden. Wil jij gratis meedoen aan de WK-poule of wil je het klassement bekijken en zien welke vrienden en bekenden er nog meer meedoen? Scan de QR-code en meld je aan.

Meer informatie? Kijk op www.naardernieuws.nl/wk.