Voetballen op de Keverdijk

NAARDEN Er gaat weer ouderwets gevoetbald worden op de Keverdijk. Op zondag 3 juli staat er een voetbaltoernooi op de agenda. Locatie is het basketbalveldje aan de B. van Rooijenstraat (achter De Plataan).

"We hopen hier jong en oud te begroeten", laten de jongerenwerkers, die de organisatie op zich hebben genomen, weten. "De jongeren om deel te nemen aan het toernooi, de ouderen om de voetballers aan te moedigen." 

Aftrap

Het toernooi begint om 11.00 uur en burgemeester Han ter Heegde verricht de aftrap. De 10- tot 14-jarigen openen het toernooi. Daarna zijn de 15- tot en met 18-jarigen aan de beurt. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Inschrijven - individueel of als team - kan tot en met 22 juni via voetbaltoernooiktv@gmail.com of haal snel nog een papieren inschrijfformulier bij De Plataan.


Twee gewonden na aanrijding op IJsselmeerweg

NAARDEN Op de IJsselmeerweg heeft rond kwart voor zeven een ongeval plaatsgevonden. Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij een oversteekplaats voor fietsers werd een scooterrijder aangereden door een automobilist. Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen van de slachtoffers zijn en wie er schuld heeft aan deze aanrijding.