Tijdens een eerdere editie van de Jaarmarkt Keverdijk.
Tijdens een eerdere editie van de Jaarmarkt Keverdijk. Foto: PR

Na twee jaar is Jaarmarkt Keverdijk weer terug

Algemeen

NAARDEN - Na twee jaar van afwezigheid (corona) vindt op zaterdag 25 juni de traditionele Jaarmarkt Keverdijk weer plaats op de Evert de Bruijnstraat, Kolonel Verveerstraat en Majoor Kampsstraat. Bezoekers zijn welkom tussen 9.00 en 16.00 uur.

Op de markt (in totaal ongeveer 145 kramen) is een gevarieerd aanbod te vinden van tweedehands en nieuwe spulletjes, fruit, poffertjes en veel meer. Zowel professionele verkopers als particulieren brengen hun spullen aan de man.

“Deze markt is in bijna dertig jaar uitgegroeid tot een evenement van formaat met enkele duizenden bezoekers”, aldus de organisatie. Het geheel wordt extra gezellig gemaakt met muziek. De dag wordt afgesloten met een optreden van Dennis Alberti. Aan de verdere muzikale invulling wordt nog hard gewerkt. De brandweer is aanwezig om een demonstratie te geven (meld u zich aan als nieuwe vrijwilliger???).

De jaarmarkt wordt gesponsord door bedrijven uit Naarden. Dat maakt het voor de organisatie mogelijk om de dag op te luisteren met muziek en voor de kinderen speeltoestellen te huren. Daarom kan de jeugd zich vermaken op het springkussen en/of een ritje maken in de draaimolen. Voor hen is er tevens gratis popcorn en een suikerspin. “De Keverdijk op z’n best.”

Voor meer informatie: www.jaarmarktkeverdijk.nl. Er zijn nog kramen te huur.