Tijdens de bekendmaking van de naam van het wijkcentrum.
Tijdens de bekendmaking van de naam van het wijkcentrum. Foto: © Bob Awick

Wijkcentrum De Plataan opent 1 november

Algemeen

NAARDEN - Het multifunctionele centrum De Plataan gaat op 1 november open. De interieurbouwers hebben hard gewerkt om De Plataan van binnen helemaal in te richten naar wens van de toekomstige gebruikers (Versa Welzijn, Bibliotheek Gooi en meer en De Schakel) en de buurt. Nu nog verhuizen. 

Nu deze gezellige huiskamer - ontworpen door Aat Vos - bijna klaar is en de nieuwe stoelen, tafels en andere meubelstukken binnenkomen, kunnen de drie nieuwe inwoners bijna verhuizen. Om te verhuizen en op te starten gaat Versa Welzijn twee weken dicht (18 tot en met 31 oktober) en Bibliotheek Gooi en meer in Naarden gaat een week dicht (25 tot en met 31 oktober). De Schakel gaat weer starten met activiteiten op de nieuwe locatie.

“We gaan open voor onze gasten op 1 november. Dan zal misschien nog niet alles helemaal klaar zijn, maar veel van onze activiteiten en het uitlenen van boeken zal direct opgestart worden. Om straks ook ruim open te kunnen zijn, zoeken we nog vrijwilligers voor de bar en keuken, de functie van gastvrouw/-heer en voor ons communicatieteam”, laten de organisaties weten. Mail of bel naar dcallenbach@versawelzijn.nl / 06-82365810 of spreek Margriet, Denise of Kati aan in De Plataan.