Afbeelding
Foto: Inter Visual Studio / Judith van Dijkhuizen

Hans Roelofsen in gesprek met Özcan Akyol

BUSSUM Bussumer Hans Roelofsen gaat donderdag 16 september (20.00 uur) in gesprek met tv-presentator en columnist Özcan Akyol. Het vraaggesprek vindt plaats in de Majellakapel aan de Iepenlaan 26. ‘Eus’ beantwoordt vragen over zijn achtergronden en zijn persoonlijke waardegang. Een ticket kost 7 euro en kan gereserveerd worden via www.cciv.nl.

Özcan Akyol (1984) volgde een opleiding journalistiek en Nederlands waarvan hij de eerste afrondde. In oktober 2012 verscheen zijn debuutroman Eus bij uitgeverij Prometheus. Het werk werd als een gedeeltelijk autobiografische schelmenroman gepresenteerd. In 2017 werd zijn tv-serie De neven van Eus op NPO 2 en VRT, vanaf juli 2020 zijn programma De geknipte gast en vanaf mei 2021 de serie Vrijdenkers uitgezonden. Wat is het geheim van het succes van deze man die zelf een moeilijke jeugd heeft gehad?


Winkel van voedselbank weer open

NAARDEN De winkel van de Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent gaat op donderdag 2 september weer open.

Sinds 25 maart 2020 was de winkel vanwege het coronavirus gesloten. De winkel is op donderdag tussen 13.00 en 19.00 uur open voor de klanten. Zij hebben een tijdslot gekregen waarop zij naar de winkel mogen komen. Dan kunnen ze zelf hun voedsel en andere levensmiddelen uitzoeken. 


Auto’s total loss

NAARDEN Twee aan de Vaartweg geparkeerde auto's zijn in de nacht van donderdag op vrijdag - ter hoogte van de Kolonel Michaëlstraat - in vlammen opgegaan. De politie zette de weg tijdelijk deels af, zodat de brandweer veilig kon werken.