Kinderfestival staat op losse schroeven

BUSSUM Het Kinderfestival staat op dit moment, met nog vijf weken te gaan, op losse schroeven. “Daar waar de coronamaatregelen ons ruimte geven om door te gaan, doen de vrijwilligersaantallen dit helaas niet”, meldt voorzitter Francis Bindt in een brandbrief naar kinderen, ouders, sponsors, vrijwilligers en andere betrokkenen.

“Het Kinderfestival draait volledig op vrijwilligers en die hebben wij op dit moment niet genoeg. We zitten echt heel krap dit jaar. Als wij voor vrijdag 11 juni 2021 geen aanmeldingen van vrijwilligers krijgen, gaat het Kinderfestival 2021 niet door.” Dat besluit is met pijn in het hart genomen. “Op 12 juni volgt een definitief besluit.” Meld je aan via de website: www.kinderfestival.com.

Er zijn dagelijks ten minste tien vrijwilligers nodig


Politie zoekt eigenaar van jachthond

NAARDEN De politie is op zoek naar de eigenaar van een loslopende hond in natuurgebied Naardereng.

"Het gaat om een zogenaamde Tsjechische jachthond", laat de politie weten. Zij heeft meerdere meldingen ontvangen dat deze loslopende viervoeter andere honden en schapen zou bijten en/of aanvallen.


Parkeerplekken Koperen Kraan

BUSSUM Het parkeerterrein achter De Koperen Kraan aan de Nieuwe Spiegelstraat is open. Ook is er een laadpaal voor elektrische auto's geplaatst.
De werkzaamheden op de Herenstraat/Meentweg gaan stug verder. Binnenkort gaat het kruispunt op de schop.