Afbeelding
Foto:

Brieven aan Jacques Presser

Jullie zullen het wel gemerkt hebben. Geen stukje van mijn hand vorige week. Ik sta onder enorme psychische druk door lichamelijke en intimiderende aanwezigheid van een nieuwe bewoner in de flat. Ik heb drie weken amper gegeten of geslapen, dus mijn brein werkte nauwelijks. 

Gelukkig heb ik een tijdje geleden via onze krant twee topmensen leren kennen in Muiden. Jazeker, die van dat vaasje van Potterie De Driehoek uit Huizen. De heer des huizes is Daniel Otten en die was reuzetrots op zijn tweede boek en ik voel me dan ook verplicht zijn inmiddels vaak gelezen product aan te prijzen, want zowel hij als Marijke heeft me weer een warm gevoel gegeven.

Historisch interessant, want het boek behandelt een briefwisseling tussen de grote Jacques Presser en Annie, de moeder van Daniel Otten. Absoluut de moeite van het lezen waard. Voor de compleetheid heb ik ook het eerste boek van Daniel, Annie, afgebeeld, maar het nieuwe boek Brieven aan Jacques Presser kan heel goed zonder deze ondersteuning gelezen worden. Bovendien wordt er op het internet veel aandacht aan besteed. Dus veel leesgenot eenieder toegewenst. Daniel en Marijke zijn telefonisch bereikbaar op 0294-261637. Met hun persoonlijke toestemming.