Cathy Burger is een van de geportretteerden in het magazine.
Cathy Burger is een van de geportretteerden in het magazine. Foto: © Bob Awick

Ons Extra-magazine is weer verschenen!

Algemeen

GOOISE MEREN In een van de dagelijkse nieuwsbrieven aan onze Extra-leden schreven we al dat we zó blij zijn dat zij vertrouwen in ons hebben gesteld en lid zijn geworden! Zij krijgen als lid dagelijks veel meer artikelen - ook qua inhoud - onder ogen dan inwoners van Gooise Meren die hiertoe (nog) niet hebben besloten. Bovendien valt maandelijks Extra, ons fullcolourmagazine, bij hen op de mat.

Waarom hebben we Extra geïntroduceerd? Om door te kunnen gaan met het schrijven van nieuws over en in Gooise Meren, gratis en tegen betaling (Extra). Onze leden zijn zeer positief verrast over dit hoogstaande fullcolourblad waar de lezer altijd de Zaterdagportretten in terugleest.

Cathy Burger

In de november-editie onder meer: Cathy Burger, onderneemster in Naarden-Vesting. Zij moet zich in onze Zaterdagportret-galerij als enige vrouw staande houden. Maar deze in Hilversum woonachtige dame staat ondertussen haar mannetje wel. Door keihard te bikkelen in haar bedrijven café Het Wapen van Naarden en restaurant De Kapschuur - beide in Naarden-Vesting - en een derde bedrijf met flexkeukens in de steigers hoopt ze binnen twee jaar over voldoende eigen geld te beschikken zodat ze haar ultieme droom kan verwezenlijken: een opvanghuis voor moeders en hun kinderen die zich in een onveilige situatie bevinden. Die drive komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen...

Bijzondere redding

De redding van de 77-jarige Ans uit Naarden staat ook nog op mijn netvlies. Een onbekende jongeman had haar gered, nadat ze met haar rollator op de spoorwegovergang aan de Cort van der Linden in Naarden was gevallen. Hoewel ze er letterlijk zonder kleerscheuren - overigens echt net op tijd - van af was gekomen, zat de schrik er natuurlijk goed in. Maar voordat ze goed en wel haar reddende engel kon bedanken, was hij al gevlogen. Daags na haar val belde ze met deze krant en deelde haar verhaal. We plaatsten met succes een oproep, want diezelfde week ontmoetten Ans en haar ‘superman’ Floris elkaar. Hoe dat verliep, leest u ook in dit prachtige magazine. Word dus ook lid van onze Extra-tak!
Ondertussen schrijven wij dagelijks door en vindt u online niet alleen onze Extra-verhalen, maar ook dagelijks gratis berichten en natuurlijk valt op woensdag onze krant bij u op de mat. Veel leesplezier! 

Wilt u het Extra-magazine ook in handen krijgen? Word lid en ontvang het dan automatisch, of koop een los exemplaar bij Boekhandel Los (Bussum), Bruna Liebe (Bussum), Ruijsdael Op ‘t Hoekje (Naarden), Super Speciaal (Naarden) en supermarkt Spar van den Bosch (Muiderberg).