Persuitnodiging: Coaches on Tour

       
Persuitnodiging: Coaches on Tour   30-07-2021 | 10:17 | Nederland  

Wij nodigen jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens Coaches on Tour op woensdag 4 augustus. In de bijlage vind je een overzicht van deelnemende Betaald Voetbal Organisaties en de daaraan gekoppelde amateurverenigingen. De tijden en locatie per club zijn hier tevens te vinden.

Op deze dag organiseert Coaches Betaald Voetbal, in samenwerking met de KNVB en Fonds Gehandicaptensport, een speciale dag voor G-voetballers. Wegens de huidige situatie rondom Covid-19 is er besloten dat de jaarlijkse G-voetbaldag bij BVV Barendrecht in 2021 niet op de 'originele' manier door kan gaan. Toch gaan we voor de G-voetballers een alternatief evenement organiseren. Als de spelers niet naar Barendrecht kunnen komen, dan gaan de coaches wel naar de spelers toe: CBV Coaches on Tour!

Wat gaan we doen?

Coaches van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie clubs verzorgen op woensdag 4 augustus een training aan een lokaal G-voetbalteam. De BVO is door de KNVB gekoppeld aan een vereniging in de buurt die G-voetbal aanbiedt. Op deze manier zullen ongeveer 600 kinderen een onvergetelijke middag krijgen!

  Documenten:
SchemaCBVCoachesonTour.pdf

  Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Coaches on Tour kunt u contact opnemen met Ellen Taal van Fonds Gehandicaptensport via ellen@fondsgehandicaptensport.nl en 06-22873107.


Contactgegevens:

Van: Fonds Gehandicaptensport Website: http://www.fondsgehandicaptensport.nl Contactpersoon: Ellen Taal Telefoon: 0622873107 Email: ellen@fondsgehandicaptensport.nl
    Geen persberichten meer ontvangen op dit mailadres?