Spreekuur buurtsportcoach op vrijdag 30 juli.
Spreekuur buurtsportcoach op vrijdag 30 juli.

Donderdag 29 juli

Simply Happy!

Online Bussum

Simply Happy is hét onlineplatform als je meer positiviteit & geluk wilt ervaren. Dagelijks krijg je een korte informatieve video te zien en een werkblad met korte opdrachten. Kijk op www.simply-happy.nl.

Gezellige autopuzzeltocht 

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ontdek samen met je gezin of familie de mooiste plekjes in de Gooi- en Vechtstreek tijdens een gezellige autopuzzeltocht. Rijd langs mooie herenhuizen, molen de Vriendschap of kasteel Nyenrode. Los puzzels en raadsels op of speel samen met de kinderen de autobingo vanaf de achterbank. Bestel via www.autopuzzeltocht.nl het roadbook en bepaal zelf op welke dag jullie lekker op pad gaan. Bekijk op de site het handige instructiefilmpje over het navigeersysteem en beleef een gezellig dagje uit met de hele familie. Bovendien is dit coronaproof gezinsuitje ook nog eens vriendelijk geprijsd. Regelmatig worden er nieuwe autoroutes toegevoegd. Houd de website https://autopuzzeltocht.nl/ dus goed in de gaten voor nog meer gezellige uitstapjes met de auto op bijvoorbeeld een regenachtige dag, in het weekend of de vakantie.

MIKA 

10.30 uur | Kazerne Muiden

Iedereen is welkom om koffie te komen drinken met wat lekkers erbij. Ook is er gelegenheid om een spel met elkaar te doen of creatief bezig te zijn. Info en aanmelden: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

MIKA 

10.30 uur | Plein bij de
SCAN Naarden

Lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch. Voor de afwisseling workshops schilderen, gitaarlessen, schoonheidsbehandelingen met o.a. nagellakkken, massages maar ook veel stoere dingen.

Vrijdag 30 juli

SeniorWeb inloopspreekuur 

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum

Een team deskundigen zit klaar om uw vragen over computers, laptops, tablets en smartphones te beantwoorden. pbulten@gmail.com 085-2085418 (10.00 - 14.00 uur) www.Seniorweb.nl.

Taalcafé in Muiden

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Muiden 

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Het doel is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met
vrijwilligers. Deelname is gratis.

Spreekuur buurtsportcoach

11.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum 

De buurtsportcoaches helpen u met het vinden van een passende activiteit of dagen u uit eens een andere sport te proberen. Interesse? Kom naar de inloopspreekuur.

Zaterdag 31 juli

Jeu de boule

14.00 uur | WOC Spieghelwijck
Bussum

Elke zaterdagmiddag boulen. Na afloop gezellig napraten in het praathuis. info: Bob Schroor 06-53226411 of per mail: bobschroor@msn.com.

Maandag 2 augustus

Seniorencafé ASGM

10.30 uur | Beetje Bijzonder

We gaan weer met het seniorencafé het terras op als het mooi weer is. Nu weer om 10.30 uur samenzijn onder een nieuwe naam op dezelfde plaats. De consumpties zijn voor eigen rekening maar de gezelligheid is gratis. Daar draagt u ook aan bij.

MIKA 

14.00 uur | Wijkcentrum Uit Wijk
Bussum

MIKA atelier, Met Inzet Kan Alles. Breien, knutselen, schilderen, een spel spelen of muziek maken én wat lekkers erbij. Alles kan, niets moet. Komt u een bakkie doen?

Woensdag 4 augustus

Wandelen met Bellefleur

10.30 uur | WOC Bellefleur

Bellefleur organiseert wandelingen van ca. 1.5 uur. Start 10.30 uur vanaf Mackaylaan 11a, Naarden. Deelnemers wandelen mee voor eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico. info: Gré Poort, 035-6951686. We hopen dat u met ons meegaat.

Bieblab zomertoer 

14.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Muiden 

Een ver land of de ruimte verkennen vanuit jouw eigen bibliotheek? Dat kan met een VR-bril. Ga mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van virtual reality. Voor kinderen vanaf 12 jaar. Aanmelden kan via bieblab@bibliotheekgooienmeer.nl.

Open eettafel

17.00 uur | WOC de Palmpit

Elke woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu voor 11,50 euro per persoon.
Graag voor maandagmiddag opgeven.

Donderdag 5 augustus

Lezing klassieke muziek

10.30 uur | Wooncomplex
Het Ravelijn Naarden

Deze keer is de klassieke lezing van Claire Verlinden gewijd aan de filmmuziek van Ennio Morricone.
Entree: 4 euro voor ASGM leden, niet leden betalen 6 euro.