Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Filmhuis Bussum vertoont kwalitatief hoogwaardige films in een sfeervolle en laagdrempelige omgeving. Het filmhuis is op zoek naar een medewerker financiƫle administratie. Werkzaamheden: verzorgen en boeken van verkoopfacturen, controleren en verwerken van de bankmutaties en de kas, uitvoeren van inkomstenverrekeningen et cetera. Ongeveer vier uur per week, flexibel in te delen.

- VVV-Naarden Vesting zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het Bezoekerscentrum in Naarden-Vesting. Je geeft informatie en levert producten en diensten aan bezoekers uit binnen- en buitenland. Je helpt in de winkel en bij de expositie op de schitterende nieuwe locatie: de Gele Loods. Ben je een halve dag per week beschikbaar en houd je van mensen? Meld je aan.

- De Historische Kring Bussum zet zich in voor het belang en behoud van het cultureel en historisch erfgoed in Bussum. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar versterking van de redactie van onze Facebookpagina. Houd je van historie en ben je handig met Facebook? Dan is dit echt iets voor jou. Wil je eerst meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl. Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen met 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Een afspraak maken in Naarden/Muiden/Muiderberg kan ook!


Strafzaak tegen ondernemer

BUSSUM De inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de 47-jarige man uit Laren die op 11 maart van dit jaar werd aangehouden op verdenking van het bezit hebben van 3 kilo amfetamine en 2.100 gram hasj en wapenbezit is op 20 augustus.

De man had een bedrijfspand aan de Karel Doormanlaan in Bussum. Burgemeester Han ter Heegde sloot dat pand kort na de inval - op 2 april - voor een jaar. De politie vond de spullen boven het systeemplafond.

Verdachte blijft in hechtenis