Politie houdt op A1 wiet-rokende automobilist aan

NAARDEN Agenten hebben vrijdagavond op A1 ter hoogte van Naarden een automobilist aangehouden. De man werd positief getest op THC (tetrahydrocannabinol is de belangrijkste psychoactieve stof in cannabis, red.).

“Wij zagen dat een voertuig onnodig op de middelste rijstrook bleef rijden. Toen wij er achter reden kwam ons een enorme wietlucht tegemoet. Bij het passeren van de auto zagen wij twee personen en een voertuig dat vol stond met rook”, meldt de politie. De bestuurder, die aangaf geen drugs te hebben gebruikt, kreeg een speekseltest (en testte positief op THC) en uiteindelijk ook nog een bloedtest op het politiebureau.


STADMAKERS
in startblokken

BUSSUM STAD Gooi organiseert van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 mei het event STADMAKERS, waarbij creatieve jongeren in de schijnwerpers worden gezet.

"Zij willen van alles doen, maar hebben het idee dat door de coronamaatregelen haast niks meer mogelijk is. Dat is natuurlijk niet helemaal waar. STAD Gooi vindt dat het tijd wordt om al deze jongeren een welverdiend podium te geven. Met het toffe event STADMAKERS toveren wij het centrum van Bussum om tot een creatief en cultureel paradijs. Jongeren exposeren allerlei eigen vette creaties in winkeletalages en lunchrooms of laten gewoon midden op straat hun grootste talenten zien."