Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Het Rode Kruis is per direct op zoek naar een coördinator voor een aed/reanimatieproject in Gooise Meren. Het is een tijdsinvestering van vier uur per week. In samenwerking met de gemeente wordt er een campagne gestart om de bestaande aed's en de openingstijden door te geven. Ook worden inwoners benaderd om met hun buurt ervoor te zorgen dat er een aed komt zodat het netwerk van aed's dekkend wordt. Daarnaast krijgen inwoners een reanimatiecursus aangeboden zodat zij ook daadwerkelijk weten wat te doen wanneer iemand een hartstilstand heeft. De coördinatortaak houdt in dat je de verbindende factor bent en dat jij weet hoe je de inwoners kunt bereiken. Heb je hart voor het Rode Kruis en ben je graag een spil in het web? Reageer op deze uitdagende functie!

- Vier rechterhanden, tijd over en ga je graag met oudere mensen om? Zorgcentrum Nusantara in Bussum is op zoek naar een vrijwilliger voor ondersteuning van de Technische Dienst.

- Ik woon in Naarden en mis een maatje voor een praatje. Vind jij het leuk om een keertje langs te komen? Er zijn regelmatig vacatures bij Versa Vrijwillige Thuishulp Intensief in Bussum en Naarden voor maatjes. Wellicht past er iets in jouw agenda. De coördinator van Versa Intensieve Thuishulp gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden die er zijn.

Info: www.vcgooisemeren.nl. Stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl, bel naar 06-15875692 of kom langs op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Kinderfestival gaat door

BUSSUM Het ziet er goed uit voor het Kinderfestival. Als de coronagoden de organisatie goed gezind zijn, vindt het plaats van 12 tot en met 23 juli.

"Met de versoepelingen hopen wij deze zomer lekker te kunnen spelen op het festivalterrein. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we - mits de overheidsmaatregelen het toelaten - doorgaan", laat voorzitter Francis Bindt weten. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.kinderfestival.com.