Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Wie vindt het leuk om op dinsdagmorgen soep te koken voor onze activiteit in de Uit-Wijk in Bussum? Om 10.30 uur start je met een kopje koffie, je koopt de boodschappen in en zorgt om 12.00 uur voor een heerlijke kop soep met een broodje. Je kunt dit ook om de week doen. Onze deelnemers zijn je dankbaar!

- Heb je affiniteit met kinderen en wil je ze graag verder op weg helpen? Kinderwerk Versa Welzijn zoekt huiswerkbegeleiding op donderdagmiddag in de Kazerne in Muiden. Heb jij twee uurtjes over en vind je het leuk om basisschoolkinderen te helpen met huiswerk? Reageer; het is ook prima als je om de week komt.

- Zeilschip Berrona in Naarden vaart om kwetsbare mensen in de samenleving een fijne dag te bezorgen. "Voor onze stichting zijn wij op zoek naar een voorzitter die bekend is met fondsenwerving en het bedrijfsleven. Wij zijn een actief bestuur en hopen zo snel als mogelijk is weer te kunnen varen en zoeken nu een voorzitter die een stip op onze horizon wil maken."

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl, of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692 of kom langs op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


De Groene Afslag start met biologische zondagsmarkt

BUSSUM Samen met Slow Food Amsterdam en kookboekenschrijver René Zanderink organiseert De Groene Afslag iedere eerste en derde zondag van de maand een biologische markt tussen 11.00 en 15.00 uur.

Zondag 18 april wordt afgetrapt met de eerste editie. De markt is eerlijk, biologisch, vegetarisch en superlokaal. "Nu nog bescheiden met een stuk of tien kramen, maar het is de opmaat naar een grote jaarmarkt op zondag 30 mei: De Smaak van Morgen", laat een woordvoerder weten.

De Groene Afslag ligt aan de Amersfoortsestraatweg 117 in Laren (terrein Crailo).