Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Voor onze Maatjescampagne is Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren op zoek naar:

- Vivium Zorggroep Godelinde in Bussum is voor een bewoner op zoek naar een gezellig maatje om samen koffie te drinken, te wandelen of een spelletje te doen. Tijdstip in overleg. Breng jij wat gezelligheid?

- Gemeente Gooise Meren stelt een nieuwe cultuurvisie op met inbreng van inwoners en zoekt nieuwsgierige vrijwilligers die het leuk vinden om als reporter een paar interviews af te nemen. Persoonlijk of telefonisch in de periode 5 tot en met 25 april. Info en materiaal is beschikbaar. Interesse? Stuur een mail naar vc@versawelzijn.nl.

- Voor meerdere senioren in Bussum en Naarden zoekt Versa Vrijwillige Thuishulp vriendschapmaatjes. Deze senioren hebben een chronische aandoening en zijn vaak eenzaam. Heb jij het hart op de juiste plaats, ben je enthousiast en heb je de nodige humor? Laat het ons weten als je voor iemand iets wilt betekenen.

Meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl, Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Kledingbeurs bij Uit-Wijk

BUSSUM Kinderwerk van Versa Welzijn organiseert zondag 11 april in samenwerking met basisschool De Hoeksteen en de Rotary Bussum bij Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10 een kledingbeurs.

Er is kleding voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Alles is gratis voor mensen met een kleine beurs. De kleding wordt gesorteerd op tafels aangeboden, die op afstand van elkaar staan. Belangstellenden zijn welkom tussen 13.00 en 15.30 uur. Bij slecht weer vindt de beurs plaats in de gymzaal. Uiteraard gelden voor iedereen die langskomt de richtlijnen van het RIVM.

'Ontzettend blij'

In samenwerking met de basisschool De Hoeksteen wordt de kinderkleding ingezameld. Veel ouders van deze school ondersteunen het initiatief dat mede wordt gedragen door de ouderraad van De Hoeksteen. "We zijn ontzettend blij met hun bijdrage", aldus Nicole Wendt, contactpersoon van Kinderwerk Versa Welzijn. Advies: neem zelf een tas mee!