Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Je was een jaar lang Miss Beauty of Noord-Holland. Hoe kijk je terug op dat jaar? "Vooral heel veel leuke en nieuwe vriendinnen gekregen."

24 jaar, geboren en getogen in Hilversum, voormalig Miss Beauty en binnenkort 'pmd-meisje' bij de GAD.

Ben je veranderd daardoor?
"Ik heb meer zelfvertrouwen, ook door het vanuit de missverkiezing inzamelen van geld voor de Linda Foundation. Vroeger wilde ik ook altijd alles zelf doen. Met school. Met het afstuderen ook. Ik wilde zelf de touwtjes in handen hebben. Nu vind ik het juist heel fijn om samen te werken. En ik deel veel meer met vriendinnen, heb het ook over ‘boyfriendtroubles’."

Hoe kom je deze dagen door?
"Corona heeft ook mij wel te pakken. Niet letterlijk. Ik voel me gezond en heb nergens last van. Maar in isolatie zitten is niet leuk. Ik zie mijn klasgenoten niet meer en mis de spontane contactmomenten. Praten over koetjes en kalfjes. Ik heb nu online les. Dan is de motivatie heel anders.”

Wat doe je nu?
"Ik zet me vooral in voor gezonde voeding en gescheiden afval inzamelen. Binnenkort word ik gepresenteerd als een van de ambassadeurs namens de GAD voor het goed scheiden van afval. Ik vind duurzaamheid gewoon heel belangrijk. Als we zo doorgaan als nu putten wij de aarde uit."

Ik begrijp dat je net Hilversum hebt verlaten?
"Ik woon sinds kort in Naarden. Al zal Hilversum altijd mijn dorpje blijven. Het is dat bekende, het vertrouwde. Je kunt overal zo met de fiets naartoe. Wat dat betreft is verhuizen naar een andere plaats wel spannend. Maar ook Naarden begint al wel mijn thuis te worden.”

Voorheen ‘mooiste vrouw Noord-Holland’ zet zich nu in voor schonere wereld