Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'.

- Balievrijwilliger voor het interactieve bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland. Samen met je collega's beantwoord je vragen over het gebied en de activiteiten, vul je de winkel aan en verkoop je producten. Je werkt een dag per week en wordt in overleg ingedeeld. Reiskosten worden vergoed.
- Er zijn veel ouderen in Gooise Meren die graag wat hulp krijgen voor het bijhouden van hun tuintje. Versa Vrijwillige Thuishulp is op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe een klein tuintje te helpen onderhouden. Er is een kleine onkostenvergoeding beschikbaar en de aanvragers zijn je heel dankbaar. Door jouw hulp kunnen ze van hun tuintje genieten!
- Een vrolijke jonge vrouw van 22 jaar uit Bussum houdt van dieren, tuinieren, bakken en badminton. Ben jij van ongeveer dezelfde leeftijd en vind je het leuk om het netwerk van iemand te versterken zodat zij zich wat minder eenzaam voelt en heb je een paar uurtjes per maand tijd? Reageer dan op deze vacature waarin je echt een verschil kunt maken.

Informatie: www.vcgooisemeren.nl, info@vcgooisemeren.nl of 06-15875692.


Concert met Larens tintje
in deMess

NAARDEN De deuren van deMess aan het Adriaan Dortsmanplein 1b staan deze zomer 'gewoon' open. Op zondag 5 juli om 11.00 uur is er een klassiek concert.

"We hebben twee topmusici bereid gevonden om een extra concert in deMess te komen geven", meldt de organisatie. Het gaat om pianist Folke Nauta en contrabassist James Oesi. Daarnaast komt violist Joe Puglia een voorproefje geven; overigens met een geheel ander programma dan hij later in het jaar zal spelen. Nauta geeft een try-outconcert met werken van de Larense pianist en componist Cor de Groot (1914-1993). Ook De Groot had - net als Nauta - medische problemen aan de rechterhand, waardoor hij werken voor de linkerhand ging schrijven en ook vele bekende stukken bewerkt heeft voor een versie met alleen de linkerhand. Kaarten via demess.nl/agenda.