De sfeervolle showroom van Dimehouse City Shop.
De sfeervolle showroom van Dimehouse City Shop. Foto: Bob Awick

Nieuwste trends met
industriële uitstraling

Dimehouse City Shop is de goedkoopste meubelwinkel van Nederland met een ruim assortiment tafels, stoelen, banken, kasten, vloerkleden, bedden, lampen en woonaccessoires.

De showroom zit sinds januari in Bussum. "We verkopen de nieuwste trends op woongebied met een industriële uitstraling", aldus Maia Schmitz, die samen met Miranda Drop in de showroom staat. De dames hebben de showroom ingericht en je kunt zien dat het met zorg en passie is gedaan. "We krijgen vaak te horen dat mensen die inrichting graag in hun huis willen hebben en dat ze de kwaliteit van de meubels heel goed vinden."
Het concept van Dimehouse City Shop is dat je een meubelstuk uitkiest en dat het besteld wordt in de showroom. Miranda: "Daarom noemen we het geen winkel, maar een showroom, omdat we geen meubels op voorraad hebben. Als je het voor 16.00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag gratis bij je afgeleverd vanuit ons centraal magazijn. Daarnaast hebben we inmiddels een klantenkring van 1300 consumenten die aantoonbaar tevreden zijn. Ze beoordelen ons op Trustpilot gemiddeld met een 8,4."
Op de website staat elke week een leuke aanbieding en het meubelstuk is dan te zien in de showroom. Maia vertelt dat klanten het meubelstuk graag zelf willen zien en voelen. "In de showroom staan veel banken en stoelen van kunstleer. Ze zijn van zeer goede kwaliteit met een betaalbare prijs. Daarnaast verkopen we ook een verzorgingsset voor meubels." In de showroom zijn ook industriële lampen, woonaccessoires, klokken, tuinstoelen, bedden, dekbedden en kussens. Voor het complete plaatje van je woninginrichting kun je hier terecht en ook om ideeën op te doen voor je keuken, hal of slaapkamer. Daarvoor komen mensen uit heel Nederland naar ons toe. Daarnaast doen we bijvoorbeeld ook de inrichting van school- en sportkantines en voor horecagelegenheden." De showroom is zes dagen in de week open, behalve op zaterdag.