Eigenaresse Angèle Duijnstee.
Eigenaresse Angèle Duijnstee. Foto: Bob Awick

Shoppen, koffiedrinken of werken onder één dak

Het Hoofdkantoor is een conceptstore met de laatste trends op woongebied. Ook kun je langskomen voor een kopje koffie of het huren van een flexplek of een vergaderruimte.

In de gezellige winkel hangen en staan veel lampen. "Ik ben lichtontwerper en werkte voorheen vanuit huis, maar ik miste het contact met mensen en niemand wist dat ik daar zat", aldus eigenaresse Angèle Duijnstee. "Ik dacht toen om een etalage te huren waar ik een bord samen met mijn lampen neer kon zetten voor reclame, maar toen kwam dit pand op mijn pad. Ik wilde een winkel met mijn passie en visie en zit hier in augustus alweer vijf jaar. Mijn passie is lampen en verlichting en in de winkel hangt en staat dan ook een groot assortiment en ik kan alles leveren op het gebied van verlichting. Ik geef ook lichtadvies: van nieuwbouw tot een hanglamp boven je tafel. Zo heb ik de verlichting gedaan bij het nieuwe clubhuis van Golfbaan Hilversum, het Filmhuis en Vestinghotel Naarden. Mijn visie is om de conceptstore laagdrempelig te houden, zodat iedereen langs kan komen om te shoppen, een kopje koffie of thee te drinken in de coffeecorner of om te werken."

In Het Hoofdkantoor kun je, naast de verlichting, langskomen voor de laatste trends op het gebied van woonaccessoires, cadeauartikelen, banken, eetkamerstoelen, tafels, sieraden, plaids, tassen, kaarten, vazen en de populaire leesbrillen. "Ik werk ook samen met lokale ontwerpers en bij de flexplekken zijn ruimtes voor kunstenaars om hun werk te exposeren. Als je interesse hebt, kun je altijd langskomen."
In de winkel zijn tien flexwerkplekken en twee vergaderkamers. "We hebben draadloos internet, een printer en je kunt je eigen postbus aanvragen. En we hebben een fijn terras zodat je met een kopje koffie lekker buiten kunt zitten of werken. Via de website kun je een plek reserveren of een vergaderruimte huren."