Films met speciale gasten

BUSSUM Filmhuis Bussum vertoont op zondag 20 oktober twee films die worden nabesproken met de makers. Het gaat om de familiefilm Kapsalon en de documentaire A Fool's Paradise.

Kapsalon gaat over een kleindochter die erachter komt dat haar oma steeds verwarder wordt. Regisseur Misha Kamp en de uit Bussum afkomstige (scenario)schrijfster Tamara Bos praten na over de achterliggende gedachte bij de film, namelijk: het onderwerp 'dementie' uit de taboesfeer halen. Deze film draait om 15.40 uur.
De documentaire A Fool's Paradise speelt om 16.50 uur en is een verslag van de roadtrip die filmmaakster Saskia Vredeveld maakte door Zuid-Afrika, het land waar zij opgroeide.

Kaartjes bij de kassa of via filmhuisbussum.nl.


Win kaartjes voor Buurman & Buurman

BUSSUM Deze krant mag onder de lezers 2 x 2 kaarten weggeven voor de familievoorstelling Buurman & Buurman gaan kamperen in Spant! Deze theatershow is twee keer te zien op zondag 13 oktober, namelijk om 14.00 en om 16.00 uur.

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie op de camping. Lekker genieten van de rust. Alleen nog even de tent opzetten…

Winnen

Wie kaartjes wil winnen voor de voorstelling kan naam en adres mailen naar prijsvraag@spant.org.


Sporten in de herfstvakantie

NAARDEN Kinderen kunnen in de herfstvakantie kennismaken met allerlei leuke sporten tijdens het multisportdagkamp.

Kinderen in de leeftijd 4 tot en met 10 jaar kunnen de hele dag sportief bezig zijn. Van hockey en atletiek tot voetbal en springen op een groot springkussen: er wordt van alles georganiseerd.

Aanmelden via www.sportivun.nl/naarden.