Bobo vakantiedagen. Vanaf maandag 12 augustus om 8.30 uur in De Lunet in Bussum.
Bobo vakantiedagen. Vanaf maandag 12 augustus om 8.30 uur in De Lunet in Bussum.

Donderdag 8 augustus

Spreekuur Administratie

10:00 uur | Uit Wijk Bussum

Wekelijks spreekuur Administratie voor Elkaar. Voor allerlei vragen over administratie en diverse (gemeentelijke) formulieren, uitleg en hulp bij het invullen. Vragen over toeslagen en andere financiële regelingen.

14:00 uur | SCAN Naarden

Administratie voor Elkaar; wekelijks inloopspreekuur voor hulp bij administratie, uitleg van formulieren en hulp bij het invullen, vragen over toeslagen en gemeentelijke en financiële regelingen.

Taallessen voor mannen

17:30 uur | Koepelkerk

Volg Nederlandse taallessen voor mannen. Je leert beter lezen schrijven, spreken en luisteren door twee keer per week naar de cursus te komen. Kosten € 50,- per jaar. Meld je aan via Gerda Franken 06-20742117.

Zomer orgelconcert

20:15 uur | Grote Kerk Naarden

Zomeravond orgelconcert in de Grote Kerk door Jan Hage, domorganist. Werken van o.m. J.S. Bach, F. Liszt en A. Guilmant en een improvisatie.

Vrijdag 9 augustus

Naar de film

9:30 uur | Filmhuis Bussum

Afwisselend aanbod van circa 30 filmtitels per maand. Veel films met artistieke en/of culturele waarde. Filmhuis Bussum ligt in het centrum op enkele minuten lopen van treinstation Naarden-Bussum, bushaltes en parkeergarage. Brediusweg 1, Bussum.

SeniorWeb helpdesk

10:00 uur | Bibliotheek Bussum

SeniorWeb helpdesk in de bibliotheek in Bussum is gesloten in juli en aug. In sept. staan we weer voor u klaar, elke vrijdag van 10 - 12 uur.

ZomerTaalcafé

13:00 uur | Bibliotheek Bussum

Het Taalcafé van Gilde SamenSpraak is ook deze zomer actief. Anderstaligen kunnen Nederlands oefenen met Nederlandse vrijwilligers. Altijd welkom op iedere vrijdagmiddag. Info via 035-6930624 zie ook: www.gildegooinoord.nl/SamenSpraak.

Maandag 12 augustus

Bobo vakantiedagen

8:30 uur | De Lunet Bussum

Alle kleuters (3 t/m 6 jaar) opgelet. Wil jij op de superleuke Bobo Vakantiedagen van Sportivun? Drie dagen lang los je raadsels op, doe je spelletjes en maak je puzzels. Meld je snel aan op: www.sportivun.nl/bobo.

Sportkampen in de vakantie

9:00 uur | De Lunet Bussum

Tijdens de meerdaagse multi-sport dagkampen van Sportivun ontdekken kinderen allerlei gave sporten en spellen, van tennis en atletiek tot bubbelvoetbal en bunkertrefbal. Voor iedere sportieveling die dit wilt meemaken.

Seniorencafé ASGM

10:30 uur | Stokjes en Lepel Bussum

Op maandag is zoals gewoonlijk het ASGM Seniorencafé . "Gezelligheid kent geen tijd". Ook niet- ASGM leden zijn welkom. De consumpties zijn voor eigen rekening. Komt u ook eens langs ? De gastvrouwen Truus en Lidemey heten u van harte welkom.

Dinsdag 13 augustus

Samen Sporten is leuker

11:30 uur | De Zandzee Bussum

Op een speelse en ontspannen manier het actief bezig zijn. Iedereen kan mee doen op zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden.

Administratie voor Elkaar

14:00 uur | de Parochie Muiden

Wekelijks inloopspreekuur voor hulp bij het ordenen van uw administratie, uitleg en hulp bij het invullen van formulieren, antwoorden op vragen over toeslagen en gemeentelijke en financiële regelingen.

De Mobiele koffietafel

15:00 uur | Grote Kerk Naarden

Het buurtwerk komt naar de mensen toe met de mobiele koffietafel, om in gesprek te gaan met de bewoners over allerlei dingen die er leven en spelen in de buurt. Gezellig en laagdrempelig, om mensen te binden en verbinden.

Woensdag 14 augustus

Fietsen met WOC Bellefleur

10:00 uur | Bellefleur Naarden

De lengte van de tocht is ca. 35 km. Een lunchpakket en wat drinken kunt u meenemen. Info: Henk Schilder tel. 06-44087533 Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Spieghelcafé

10:00 uur | Spieghelkerk Bussum

Loop even binnen voor een praatje en een kopje koffie. Vrije toegang.

Donderdag 15 augustus

WerkZoekersServicePunt

9:00 uur | heartfelt emotional intelligence Bussum

Voor studiekeuze, stage, vrijwillig/betaald werk. Bel 06-40414560. Langere ondersteuning m.b.v. unieke kansenanalyse/werkvindsoftware incl. alle vacatures.

En verder:

Bij de Vrijwilligerscentrale staan diverse vacatures open:


Hou je van lekker koken en doe je dat ook graag voor een grotere groep? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om je talenten in te zetten. Bijvoorbeeld bij Sherpa Bloemhof waar ze iemand zoeken om 1x per week te koken.

Stichting Vogelopvang Midden Nederland heeft diverse vacatures open staan, waaronder die van receptionist. Als receptionist ontvang je bezoekers en schrijf je de patiënten in (6000 vogels per jaar).

Dries wil graag leren hoe je een computer werkt. Voor hem wordt gezocht naar iemand die verstand heeft van computers en hem wegwijs wilt maken. Dries is licht verstandelijk beperkt. Dries wordt ondersteund door Sherpa.

Andere leuke vacatures vindt je op www.versavc.nl. of bel met 035-6938525