Vrouw (48) verongelukt

BUSSUM Een 48-jarige vrouw uit Hilversum is afgelopen donderdagmorgen overleden, nadat haar auto in het water belandde langs de Loodijk (N236) in 's-Graveland. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Het ongeval vond plaats rond 7.30 uur. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Omstanders haalden de vrouw nog wel uit het water en verleenden eerste hulp. Dat mocht echter niet meer baten. De politie heeft een onderzoek naar de toedracht ingesteld. De provinciale weg tussen Hilversum/Bussum en Weesp was lange tijd afgesloten voor verkeer.


Grote stap naar bouwplan Keverdijk

NAARDEN Het heeft even mogen duren, maar er ligt een kersvers bouwplan voor het centrum van de Keverdijk. Er moeten 57 sociale huurwoningen gebouwd gaan worden.

Naast de woningen komen een moskee en een multifunctioneel centrum dat onderdak gaat bieden aan jongerenactiviteiten, ouderenactiviteiten, de bibliotheek en gezondheidsvoorzieningen. De bestaande huisjes en huisvesting voldoen al langer niet meer aan de eisen van deze tijd. De woningen worden gebouwd door Dudok Wonen en Maatschappelijk Zorg Vastgoed. Afgelopen week tekende de gemeente de contracten met de twee bouwers.


HCAW op koers

BUSSUM HCAW heeft afgelopen weekend een reuzenstap gezet op weg naar deelname aan de play-offs. De Bussumers wonnen twee keer van Hoofddorp Pioniers en nestelden zich op de derde plaats.

HCAW was donderdag met 10-0 een maatje te groot voor Hoofddorp Pioniers, zaterdag trok de ploeg met 2-3 aan het langste eind. Alleen zondag verloor HCAW.