Afbeelding
Foto:

Monika Boomgaard


Businessadviseur, 38 jaar,
woont in Naarden

Waar ben je druk mee?
"Met het runnen van Condible, mijn consultancybedrijf. Condible helpt bedrijven op te starten, succesvol te worden en succesvol te blijven. Wij werken met start-ups and scale-ups. Onze diensten omvatten businessplanning, businessfundamentals en strategiebepaling."

Wat doe je bij het Business Network International Forte in Naarden?
"Voor zover ik weet ben ik de eerste directeur van niet-Nederlandse afkomst. De missie van BNI is om de leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbevelingsprogramma. We ontmoeten elkaar elke woensdagochtend in het NH hotel in Naarden."

Wat zou je doen met 100 euro?
"Kookboeken kopen."

En met een miljoen?
"Ik zou een jaar niet meer werken en samen met mijn familie de wereld afreizen. Bij terugkomst zou ik investeren in interessante start-ups."

Een goed gesprek?
"Met Anouk. Hoe blijft ze assertief in de showbusiness en hoe weet ze het moederschap te combineren met het runnen van een succesvol bedrijf."

Wat mis je aan Polen?
"De ruimte, de bergen en traditioneel Pools eten."

Lievelingseten?
"Perzisch. Ik heb recentelijk een boek van Sabrina Ghayour gevonden en ik ben er helemaal weg van."

Wie verdient een pluim?
"Ik ben een liefhebber van vrijwilligerswerk en voetbal. Ik las laatst in deze krant een verhaal over een echtpaar dat 35 jaar lang het schoolvoetbaltoernooi heeft georganiseerd."

Waar kom je graag?
"Bij BFC. Daar voetballen al mijn drie kinderen."