Afbeelding
Foto:

Herman de Hollander


Gemeenteraadslid CDA, woont in Naarden, 45 jaar, getrouwd, drie kinderen

Waar kennen mensen je van?
"Mensen kennen mij als raadslid al vanuit de Naardense periode, maar ook als betrokken Naarder in de samenleving en dan vooral voor onze vrijwilligers."

Waar ben je druk mee?
"Gezin, werk (eigen bedrijf), raadswerk en de CDA-campagne, die afgelopen zaterdag weer is begonnen. Ik sta op plek twee van de kandidatenlijst."

Wat doe je als gemeenteraadslid?
"Besluiten nemen die goed zijn voor onze inwoners (algemeen belang) in Gooise Meren. Maar vooral ook weten wat er leeft in de kernen en dit meenemen in de besluitvorming."

Waarom het CDA?
"Het is een moderne, brede volkspartij. Ook voor jongeren. Geen populistische partij die alles maar roept, maar een partij die luistert, belangen afweegt en het beste voor onze inwoners wil met duurzaamheid als leidraad. De landelijke CDA-slogan 'Voor een land dat we door willen geven' vind ik dan ook treffend."

Met wie een goed gesprek?
"Trump. Dat valt natuurlijk niet mee. Maar ik zou hem toch eens de spiegel voorhouden waar hij nou echt mee bezig is."

Welk boek ligt op je nachtkastje?
"'Inferno' van Dan Brown."

Lievelingsmuziek?
"George Michael. Wij waren met ons gezin in Londen toen hij tijdens de kerst in 2016 overleed. Dat maakt het extra speciaal."

Wat weten mensen niet van je?
"Dat ik marathons heb gelopen, de alternatieve Elfstedentocht Weissensee van 200 kilometer heb geschaatst en vele keren de Elfstedenrijwieltocht, die 240 kilometer lang is, heb gefietst op tweede pinkersterdag."