Samen een hapje eten met Leuke luitjes

NAARDEN Samen een hapje eten. Leuke luitjes doen het graag, maar liever niet alleen. Diverse 60-plussers uit Naarden hebben zich al opgegeven voor Leuke luitjes.

Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby's hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Diverse 60-plussers schreven zich al in en vonden een nieuw maatje om mee op pad te gaan of om koffie te drinken, samen te eten, kaarten, naar museum of concert of samen wijn proeven.

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf zestig jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby's kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Meld je aan, dan wordt er gekeken of er voor jou een buurtgenoot is die hetzelfde leuk vindt.


LaTable met zien, beleven, proeven en ontdekken

NAARDEN De Sfeerbeurs LaTable is van donderdag tot en met zondag weer in de Grote Kerk Naarden.

LaTable staat voor zien, beleven, proeven en ontdekken van Home en Living, Fashion en Beauty, Leisure en Travel tot Food en Wines. Tijdens de sfeerbeurs word je midden in de Grote Kerk verwelkomd door Noort Interieur in de Wondere Woonwereld. Tijdens LaTable is er een presentatie van de unieke Minotti Concept Store, waarin het nieuwste Minotti interieur te bewonderen is. Daarnaast zijn er ook luxe interieurs van andere topmerken, zoals Living Divani, Flexform, B&B Italia, Porro en Baxter.
Noort Interieur verzorgt dagelijks doorlopend woonadvies tijdens sfeerbeurs LaTable. De interieurontwerpers luisteren naar de wensen en helpen graag verder met een persoonlijk advies. Ze komen desgewenst met een interieurvoorstel of een schets van een totaalbeeld.

Op vrijdag 10 november is het vrouwendag en kunnen vrouwen, van moeders en dochters tot vriendinnen, met z'n tweeën Sfeerbeurs LaTable bezoeken voor de prijs van één en is de beurs geopend tot 21.30 uur. Uiteraard zijn mannen deze dag ook welkom en hebben vanaf 17.00 uur zelfs gratis toegang. Informatie op www.latable.nl.