Foto Bob Awick
Foto Bob Awick Foto: Bob Awick

Voortvluchtigen nog spoorloos

NAARDEN De politie was er maar druk mee afgelopen zondagavond; een heuse klopjacht op drie gewapende criminelen ter hoogte van de parkeerplaats Bastion langs de A1. Ze zijn nog niet gevonden. De mannen werden gezocht vanwege betrokkenheid bij een beroving.

Een 25-jarige man uit Amersfoort had zondagavond 30 juli rond 19.00 uur een verkoopafspraak gemaakt op een industrieterrein in Amersfoort. Op de afgesproken tijd arriveerde de potentiƫle koper in het gezelschap van drie mannen. De Amersfoorter werd bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen en beroofd. Hierbij raakte hij licht gewond.
De vermoedelijke daders mannen zijn vervolgens in de auto gestapt en er vandoor gegaan. Een agent zag de bewuste auto niet lang daarna rijden bij het Bastion hotel aan de A1 bij Naarden. Hier stapten drie personen uit en renden een weiland in. De bestuurder reed weg met de auto. De politie heeft met meerdere agenten en met hulp van de politiehelikopter en honden de omgeving uitgekamd. De mannen zijn niet meer aangetroffen.

Tips

De politie hoopt dat er mensen zijn die informatie hebben over de verdachten. Het zou goed kunnen dat de mannen via een sloot zijn weggekomen. Hun natte kleding moet dan opgevallen zijn. De politie gaat verder met het onderzoek. Tips zijn welkom bij de politie.