Het kantoor aan de Oostwalstraat 1.
Het kantoor aan de Oostwalstraat 1. Foto: Bob Awick

Admare verhuist naar de Vesting

NAARDEN Een vertrouwd gezicht op een nieuwe plek: Admare Administratie en belastingen gaat naar een nieuw kantoor in de Vesting. Na 12 jaar met het kantoor aan de Zwarteweg te zijn gehuisvest is het 1 december dan zover.

Volgens eigenaar Dirk-Jan Rol is het oude garnizoenspandje aan de Oostwalstraat 1 in Naarden een prachtige plek. Samen met een collega runt hij het administratiekantoor dat zich heeft gespecialiseerd in zzp'ers en kleine en middelgrote ondernemingen. Hun klantenkring bestaat ook uit veel notaris- en advocatenkantoren. Voor specifieke fiscale vraagstukken werken ze samen met fiscalisten en accountants.

'Schoenendozen bestaan nog'

Het persoonlijke contact en adviseren speelt een steeds grotere rol binnen hun vakgebied. "Cijfers gaan ook over mensen", aldus Dirk-Jan. Dat is binnen het kantoor altijd zo geweest. Gelukkig is er ook wel wat veranderd, met name op het gebied van automatisering. De schoenendozen met bonnetjes bestaan nog steeds, al worden nu vooral plastic zakken gebruikt, volgens Dirk-Jan. Wie daarmee aankomt wordt echter teruggestuurd. Elektronisch aanleveren is het devies en gelukkig doen de meeste klanten dat inmiddels.