Walid geeft nu ook Baila Baila danslessen.
Walid geeft nu ook Baila Baila danslessen. Foto: Bob Awick

Concept Heart House slaat aan

BUSSUM Het bijzondere concept Heart House is alweer ruim een jaar gevestigd op de Huizerweg 54 in Bussum en is op één ruimte na volledig verhuurd.

"Steeds meer mensen weten het pand te vinden voor zaken zoals yoga, workshops, mindfulness, sport, therapie, lichaamswerk, orthomoleculaire en natuurgeneeskunde, coaching en coachingsopleidingen. Naast de zalen die per dagdeel of uur gehuurd kunnen worden voor opleidingen, lezingen, vergaderingen en trainingen is er sinds kort ook een grote ruimte ingericht voor flexwerkers waar je per uur, per dagdeel of per dag, al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een yogales of massage, een plek kan huren. "Heart House is een bijzonder concept waar iedereen een eigen plek mag innemen. Surround yourself with positive people in a positive environment, happy people make the difference", vertelt Dorien van Nieukerken van het Heart House.
Nieuw is dat er nu ook Baila Baila danslessen worden verzorgd voor zowel beginners als gevorderden. "Dit past goed binnen het concept van persoonlijke ontwikkeling en welzijn, want dansen maakt je fit en blij. Baila Baila is een combinatie van Cha Cha, Salsa en Bachata. In samenwerking met Heart to Heart Centrum verzorgt Walid Amar naast Pilates ook de danslessen op zaterdagavond. Walid komt uit Egypte en is daar al 20 jaar een plaatselijke bekendheid door zijn sport- en dansstudio's waar hij graag laat zien wat echt salsa dansen eigenlijk inhoudt. Met gevoel voor humor, positieve energie, enthousiasme en motivatie leert hij de mensen meer dan ze zelf voor mogelijk hebben gehouden."

Aanmelden voor een les kan via info@hearttoheart.nl of kijk op www.hearttoheart.nl.