In een intieme huiskamersfeer genieten van muziek.
In een intieme huiskamersfeer genieten van muziek. Foto: Erik-Jan Geniets

Muziek, verhalen en toneel

NAARDEN - Het zit er weer op, de vierde editie van Theater Binnen de Wallen. De 120 bezoekers konden genieten van een gevarieerd programma met kleinkunst, muziek en verhalen.

Drie huiskamers in de Vesting waren afgelopen zaterdag omgebouwd tot huiskamertheater. Het was de vierde keer dat Theater Binnen de Wallen, onderdeel van Vereniging Vestingstad Naarden, werd georganiseerd. Net als in voorgaande jaren waren de beschikbare kaarten binnen een mum van tijd uitverkocht. De avonden zijn vooral populair onder de bewoners van de Vesting, maar ook mensen uit Bussum en andere delen van Naarden hebben inmiddels de weg naar deze inmiddels tot traditie verworden theatervoorstellingen weten te vinden.

Op het programma stonden optredens van Mariska Pool, harpiste en verhalenverteller, een verrassend stukje improvisatietheater van Maya van As en Meeuw Roovers en prachtige Franse chansons van Anouk Dorfmann en pianist Johan Hoogeboom. Het was een compleet avondje uit, met een diner vooraf en als afsluiter een borrel.

Lees verder op pagina 17.