Naarder in de nacht bedreigd met kleine revolver

NAARDEN - Een Naarder is afgelopen weekend bedreigd met een kleine revolver aan de Burgemeester Van Wettumweg. Het pistool leek echt en daarom nam de politie de dreiging zeer serieus.

De bedreiging gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.30 uur. De politie kreeg een melding binnen dat iemand werd bedreigd met een wapen.

De politie ging onmiddellijk op de melding af en kon inderdaad iemand aanhouden op basis van het verkregen signalement.

Politie pakt Naarder op wegens bedreiging; weekend in de cel

Het bleek dat twee Naarders ruzie met elkaar hadden.

Een van de mannen, geboren in 1981, had het pistool bij zich. De politie kon niet direct zien of dit vuurwapen wel of niet echt was. De andere Naarder, die geboren is in 1995, voelde zich in ieder geval bedreigd.

In de boeien
De politie vond dat het wapen er echt uitzag en heeft de man met het pistool dan ook direct in de boeien geslagen. Deze Naarder heeft het weekend doorgebracht in de cel. Waar de ruzie tussen de twee mannen over ging is overigens niet geheel duidelijk. De politie kan wel vertellen dat de twee mannen uit Naarden elkaar niet kennen.

Aangifte
De Naarder die zich bedreigd voelde heeft bij de politie aangifte van bedreiging gedaan. De zaak zal verder worden onderzocht. Getuigen kunnen zich uiteraard melden bij de politie.