Prachtige optocht door de Vesting.
Prachtige optocht door de Vesting. Foto's: Bob Awick

Vestingnarren vieren groots feest

NAARDEN - Een prachtige optocht met vele karren, flink wat toeschouwers en veel muziek. Carnavalsvereniging De Vestingnarren kan terugkijken op een prachtige carnavalsoptocht door Wallegat.

De optocht werd zaterdag gehouden en ging vanaf de Amersfoortsestraatweg via de Keverdijk naar de Vesting. Met onder andere de prinsenwagen met daarop Prins Ravel L, de adjudanten, de raad van elf en de Vestingsterren en met de jeugdwagen met Prins Max en adjudant Daan, met karren vol Disneyfiguren, kermisklanten, roze suikerpinnen, botsauto's, spoken en muziek van Nardinc, MCC en ViJoS werd het een prachtig feestje. Ook het krijgen van de sleutel op het stadhuis was een mooi hoogtepuntje voor de Vestingnarren. Het feest ging natuurlijk nog vrolijk door en wel in het feestpaleis in De Sprong.

Nog meer feest
Zondag was de tweede feestavond met de opvallende titel 'Dit kan echt niet meer'. Dan was er nog roze maandag en op dinsdag de stunt en het haringhappen. Kortom: een ontzettend druk programma voor De Vestingnarren. Ze hebben een bijzondere periode achter de rug, zeker ook omdat ze dit jaar het 50-jarig jubileum vieren.

Lekker druk langs de route.
Heel wat opvallende creaties.
De prins met zijn gevolg en de wethouders.